Всички Обяви    VsichkiObiavi.com
Всички обяви на едно място
Публикувай Безплатно Обява »
Вход  |  Регистрация


Работа

Имоти

 - Апартаменти продава
 - Апартаменти под наем
 - Къщи продава
 - Земя продава
 - Имоти услуги

Авто/Мото

 - Автомобили
 - Джипове
 - Бусове
 - Камиони / Автобуси
 - Мотори
 - Селскостопански
 - Авточасти
 - Автоуслуги

Дом/Градина

 - Мебели
 - Вашата градина
 - Услуги по домовете

Курсове/Обучение

 - Езикови курсове
 - Компютърни курсове
 - Шофьорски курсове
 - Ученически курсове
 - Професионални курсове

Техника

 - Компютри
 - Бяла техника
 - ТВ/Аудио техника
 - Фото/Виедо техника
 - Строителна техника
 - Сервизи/Поддръжка

Строителство

 - Строителни материали
 - Строителни услуги
 - Проектиране
 - Строителни машини

Разни

 - Предлага услуги
 - Купува-Продава
 - Други

Дрехи

 - Дамски дрехи
 - Мъжки дрехи
 - Детски дрехи
 - Обувки
 - Чанти
 - Модни аксесоари

Здраве

Козметика

 - Парфюми

Домашни любимци

 - Котки
 - Кучета
 - Риби
 - Птици
 - Екзотични животни
 - Услуги за домашни животни

Мобилни телефони

 - GSM апарати
 - GSM аксесоари
 - GSM услуги

      
Това е най-доброто място за обяви за Работа и Вие ще откриете много полезни обяви тук.
Нови предложения се добавят всеки ден под контрола на нашите администратори.
Намерете изгодни обяви за Работа от комфорта и удобството на Вашият дом!
Съдружник отдел „Маркетинг” (Работа от вкъщи, на пълен работен ден или почасова работа)
Виж обявата
Съдружник отдел „Маркетинг” (Работа от вкъщи, на пълен работен ден или почасова работа)

Tridge е глобална търговска компания, която се намира в Сеул, Южна Корея. Tridge планира да увеличи своите умения в намирането и снабдяването с продукти (т.нар. сорсинг) като създаде мрежа от агенти, наречени Търсачи (англ. Finders) от стратегически райони за износ като Югоизточна Азия, Южна Америка и Европа. За да постигнем целите си, ние се нуждаем от сътрудник от отдел „Маркетинг“, който да ни съдейства за да дадем старт на процеса на търсене на „Търсачи“ и да ни асистира в набавянето на продукти. Ние търсим млад, амбициозен, инициативен човек, който работи резултатно и е уверен, че може да проведе сорсинг операциите на Tridge в България успешно. Отговорности: Набиране на кадри - Работа с екипа, който се намира в Южна Корея за да се предначертаят бъдещите маркетинг ходове, които компанията трябва да предприеме за да навлезе на българския пазар. - Помощ с развитието и планирането на маркетингови стратегии за ефективно набиране на Търсачи в България. - Съдействие за прилагане и извършване на кампании за набиране на кадри. - Предоставяне на резултати от кампании, събиране и представяне на резултати и определяне на начини за подобрение в бъдеще. - Управление на „Търсачи“ преди и след като са се регистрирали в уебсайта (напр. отговаряне на въпроси чрез имейли или телефонни обаждания). Сорсинг - Асистиране в намирането на доставчици на продукти, които Tridge потенциално може да изнася от България. - Докладване и координиране за Търсачите, които изпълняват сорсинг дейности за Tridge. - Провеждане на лични срещи с доставчици за проверка на качеството и надеждността им. Други - Превод на уебсайта на Tridge и материалите за компанията на български език. Квалификации Задължително: - Да сте роден в България. - Трябва да имате бакалавър или по-висока степен на обучение. - Да владеете английски език отлично. Предпочитаме: - Специализация в Бизнес Администрация, Маркетинг или друга подобна степен. - Опит в маркетинг, хедхънтинг или намиране на търговци от хранителната индустрия. - Силни бизнес и аналитични умения. - Отлични ръководни качества с умението да поставя и следва приоритети. - Добри комуникативни умения. - Демонстрира енергия и добра работна етика. ЗАПЛАЩАНЕ По договаряне. Как да подадете заявление - Нужни документи: Резюме на английски (включващо информация за контакта) - Моля изпратете имейл за нужните документи на hr@tridge.com - Ще се свържем лично с кандидатите, квалифицирали се за интервю.
шивачки и гладачки Ричмарт ЕООД
цена:700лв.
Виж обявата
шивачки и гладачки Ричмарт ЕООД

търси шивачки и гладачки, осигурени безплатни жилище и транспорт, много добри условия на работа, РЗ - 700 лв. или по договаряне в зависимост от опита
Свободни работни позиции в Германия
цена:4000лв.
Виж обявата
Свободни работни позиции в Германия

Експершънс набират целогодишно кандидати за работа в Германия. Вакантните позиции са: 1. Инженери – в областта на автомобилостроенето, машиностроенето, електротехниката, строителните инженери, инженери - селскостапанска техника и други в индустрилния бранш;. 2. IT – инженери; 3. Квалифицирани работници с професионална квалификация за електротехника, автоматизация на производството, охладителната техника, отоплителната техника, вентилационна техника, климатична техника, монтьори, механици на селскостопанска техника, камиони, багери, автобуси, автомобили, верижна и колесна техника, механизатори, шофьори на камиони, багери, фадроми и тежка строителна техника, заварчици(всички категории), специалисти CNC машини, водачи на мотокари/електрокари, подемна техника и други; 4. Медицински сестри, лични асистенти, дипломирани болногледачи(с признато образование в Германия;; 5 .Готвачи, сервитьори, помощник- готвачи, бармани,рецепционисти, помощен персонал; 6. Шлосери(монтажисти и машинни), бояджии, дърводелци, мебелисти, фрезисти, специалисти на фибростъкло и стъклопакети, складови работници; оператори на шлайфмашина и др. Наемането е целогодишно с немски трудови договори, немски социални, здравни осигуровки. Няма такси и комисионни за кандидатите по офертите в Германия.Няма възрастово, полово или друго разграничение! Всеки който има ниво на немски език А2-Б1 и по-високо, както и професионални умения по дадена позиция е свободен да кандидатства при желание от негова страна! Задължително условие за всичкки позиции е владеенето на немски език на разговорно ниво. При интерес изпратете подробна автобиография на немски език на info@expertians.com За допълнителна информация може да посетите нашия website: www.expertians.com или на телефон: 0886 832 551(viber, What`s App); skype: expertiansbg номер на лиценз от АЗ: № 1640 / 31.10.2013 г. Ние гарантираме конфиденциалност на всички изпратени кандидатури на нашите кандидати по смисъла на Закона за защита на личните данни ЗЗЛД.
За предприемчивите
Виж обявата
За предприемчивите

производство на екологични изделия от безплатни растителни материали.
Предлага работа
Виж обявата
Предлага работа

Работа предлага с хартиени изделия-рязане и лепене
Турски ресторант в Лондон търси шофьори
Виж обявата
Турски ресторант в Лондон търси шофьори

Британска посредническа агенция търси спешно за свой клиент (луксозен турски ресторант в Лондон) самонаети шофьори за доставка на храни и напитки по частни и бизнес адреси в Лондон, в околност от 20 километра от ресторанта. Кандидатите трябва да знаят турски ИЛИ английски език на добро ниво, да притежават шофьорски книжки и да имат предишен стаж като шофьори от минимум 6 месеца. Клиентите ни предпочитат млади хора, на възраст до 37 години. Клиентът ни предлага дългосрочна ангажираност, отлично възнаграждение плюс безплатна храна и квартира. Одобрените кандидати ще бъдат посрещнати от клиента ни на летището/гарата и ще бъдат настанени в квартира. За допълнителна информация и регистрация, моля да се свържете с г-н Хусан (Мениджър на Програма) чрез телефон: 00447582810663 (Вайбър), имейл: v.hussan@berro.co.uk или скайп: berro.1 Тази оферта е част от нашата програма СЕБЕП (Self-Employment & Business Establishment Programme). Всички кандидати ще получат пълна правна помощ при регистрацията им като самонаети лица на територията на Великобритания.
1100 евро заплата работа в Чехия
Виж обявата
1100 евро заплата работа в Чехия

Чехия - работа в складови бази за мъже и жени до 55 год. Работата не е сезонна а постоянна и търсим сериозни и отговорни хора. Не е задължително владеенето на език. Получавате 100% гаранция за сигурност и коректност от наша страна. Заплащане 1100 ЕВРО/месец, осигурена квартира, трудов договор, осигуровки по чешкото законодателство, които са валидни за България. Изисквания: - Възраст до 55 год. - Умения и желание за работа в екип - Отговорност, ескпедитивност и отговорно отношение към работата - Готовност за работа в динамична средаВашите задължения ще са: - Окомплектоване и стиковане на артикули - Организация и подреждане на складовото пространство - Приемане и изпращане на стоките в и от склада - Следите и отговаряте за изрядния външен вид на приеманата или изпращаната стока - Изпълнение на други задължения, свързани с длъжносттаНие ви предлагаме: - Добро възнаграждение, 100 крони/час – 1100 EUR/месец - Работа на трудов договор - Осигуряване според изискванията на чешкото законодателство - Осигурена квартира - Аванси всяка седмица до заплата. Телефон за контакт: 0896 598 261; 08777 313 92
Работа за болногледачи, Социални Асистенти и Санитарен Персонал в Англия
цена:3500лв.
Виж обявата
Работа за болногледачи, Социални Асистенти и Санитарен Персонал в Англия

Фирма Експершънс организират целогодишно интервюта с работодатели от Великобритания за заемане на позициите - медицински сестри, болногледачи, санитари, социални асистенти. Предлага се: - Британски трудов договор; - Социално и здравно осигуряване на територията на Великобритания - Стартово заплащане от 7.40 лири/час бруто + увеличение на всяко тримесичие; - Минимум часове на седмица - 35 часа, възможност за допълнителни часове; - 7дневно обучение за получаване на сертификат за болногледач; Изискванията за кандидатстване: - Основен Английски език; - Препоръчителен опит; - Готовност за работа, вежливост; - Умение за общуване с пациентите; Няма такси или комисионни за кандидатите. За допълнителна информация може да посетите https://www.facebook.com/Expertians и нашия website: www.expertians.com или на телефон: 0886 832 551.
Работници във фабрика за обработка на месо
Виж обявата
Работници във фабрика за обработка на месо

AР ДЖЕЙ ЕФ БЪЛГАРИЯ ООД е лицензирана агенция за подбор на персонал. Търсим за наш клиент работници във фабрика за обработка на месо. Работата ще се осъществява в Литва. Изисквания към кандидатите: - Опит на подобна позиция в последните 3-5 години; - Добро зрение; - Физическа сила и издръжливост; - Познаване на анатомията на животните; - Инициативност, ориентация на резултати; отговорност - Способност за самостоятелна работа и работа в екип; - Възможност за командировки в Литва / 3 месеца /; - Владеене на руски език – начално ниво; Отговорности: - Преработка на месо / замразена продукция – рязане, сортиране, транжиране на свинско месо, птиче месо и месо от едър рогат добит ък; - Правилно определяне на костните стави и сухожилия, визуално изчисляване на размера и дебелината на слоя мазнина, и съответно, да се направят необходимите разрези по дължината и дълбочината на месото; Ние Ви предлагаме: - Работното време: 8 часа на ден с 1 час почивка; - Трудов договор за работа с включени всички законови данъци и осигуровки; - Месечна заплата (900 евро на месец); - Осигуряване на квартира; - Осигуряване на ежедневен обяд; - Работно облекло; Предлаганите услуги са напълно безплатни за кандидатите! Ако проявявате интерес, моля изпратете подробно CV на e-mail sofia@realjobfinder.eu или се обадете на телефон 0895652795. С одобрените по документи кандидати ще се свържем по телефона за провеждане на предварително интервю. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност. Данните, които ни предоставяте са защитени по смисъла на ЗЗЛД.
Специалист по грижи за възрастни хора във Великобритания
Виж обявата
Специалист по грижи за възрастни хора във Великобритания

AР ДЖЕЙ ЕФ БЪЛГАРИЯ ООД е лицензирана агенция за подбор на персонал. Търсим за наш клиент специалисти по грижи за възрастни хора във Великобритания. Отговорности: - Придвижване с автомобил до домовете на възрастни хора във Великобритания; - Помагане на възрастните хора да станат от леглото, приготвяне на закуска или обяд, приготвяне на чай; - Оказване на помощ в домакинството; - Помагане на възрастните хора да се измият и да легнат обратно в леглото; Изисквания към кандидатите: - Шофьорска книжка; - Добри шофьорски умения; - Владеене на английски език / кандидатите трябва да могат да прочетат и разберат инструкциите, оставени в дома на пациента /; - Търпеливо и внимателно отношение към възрастните хора; Ние Ви предлагаме: - Работното време: 40 часа на седмица; - Отлично заплащане (8,15 лири на час); - Платен годишен отпуск; - Униформено облекло; - Двуседмично обучение във Великобритания; - Автомобил и карта за зареждане на гориво за автомобила; Ако проявявате интерес, моля изпратете подробно CV задължително на английски език на e-mail sofia@realjobfinder.eu или се обадете на телефон 0895652795. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност. Данните, които ни предоставяте са защитени по смисъла на ЗЗЛД. "AР ДЖЕЙ ЕФ БЪЛГАРИЯ" ООД е лицензирана агенция за подбор на персонал за български и чуждестранни работодатели. Лицензи № 1477/валиден до 23.07.2017 и № 1400, валиден до 31.01.2017г.
Работа
Виж обявата
Работа

SPRS Recruitment Търси да назначи: За Кипър: Бармани Сервитьори Чистачка Хотелиери. Заминаване средата на Февруари
Дърводелец / мебелист
Виж обявата
Дърводелец / мебелист

AР ДЖЕЙ ЕФ БЪЛГАРИЯ ООД е лицензирана агенция за подбор на персонал. Търсим за наш клиент дърводелци - мебелисти. Работата ще се осъществява в Литва. Изисквания към кандидатите: - Документ за образование, удостоверяващ квалификация дърводелец / мебелист/; - Документиран непрекъснат опит като дърводелец / мебелист - не по-малко от 1 година в последния период (производството на врати, прозорци, мебели, включително рязане, пробиване, ламиниране, и т.н.); - Способност за четене и разбиране на скици / чертежи; - Умение за самостоятелен избор на дървесина, способност за работа с машини за рязане, фрезоване, пробиване, работа с ръчни инструменти (т.е. работодателят не търси работници с опит в работата на производствена линия и / или извършване на отделни функции); - Възраст: за предпочитане от 25 до 40 години; - Физическа активност и издръжливост, способност за учене; - Владеене на руски език; Отговорности: - Производство (монтаж) на блиндирани врати, прозорци, мебели; - Избор на дървесина, пробиване на отвори по предоставени чертежи по време на монтажа; - Проверка и регулиране на сглобяемите механизми (например, брави за врати, сложни изтеглящи механизми за чекмеджета и т.н.) – да се определя дали работят или не; Ние Ви предлагаме: - Работното време: обикновено по 8 часа на ден с 1 час обедна почивка; - Трудов договор за работа с включени всички законови данъци и осигуровки; - Отлично заплащане в зависимост от квалификацията на кандидата (от 550 до 1200 евро на час) - Платен годишен отпуск; Предлаганите услуги са напълно безплатни за кандидатите! Ако проявявате интерес, моля изпратете подробно CV на e-mail sofia@realjobfinder.eu или се обадете на телефон 0895652795. С одобрените по документи кандидати ще се свържем по телефона за провеждане на предварително интервю. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност. Данните, които ни предоставяте са защитени по смисъла на ЗЗЛД. "AР ДЖЕЙ ЕФ БЪЛГАРИЯ" ООД е лицензирана агенция за подбор на персонал за български и чуждестранни работодатели. Лицензи № 1477/валиден до 23.07.2017 и № 1400, валиден до 31.01.2017г.
Търся танцьорки
цена:2700лв.
Виж обявата
Търся танцьорки

Търся Belly Dance танцьорки за Швейцария,за българско заведение,с жива музика.С работна виза за 3 месеца,1400 франка заплата на месец,+бакшиш и по 5 франка на питие.Подсигурена квартира,коректност и сигурност.тел.0878/434-088 Сибила Колева
1100 евро заплата работа в Чехия
Виж обявата
1100 евро заплата работа в Чехия

Чехия - работа в складови бази за мъже и жени до 55 год. Работата не е сезонна а постоянна и търсим сериозни и отговорни хора. Не е задължително владеенето на език. Получавате 100% гаранция за сигурност и коректност от наша страна. 1100 ЕВРО/месец, осигурена квартира, трудов договор, осигуровки по чешкото законодателство, които са валидни за България. Изисквания: - Възраст до 55 год. - Умения и желание за работа в екип - Отговорност, ескпедитивност и отговорно отношение към работата - Готовност за работа в динамична средаВашите задължения ще са: - Окомплектоване и стиковане на артикули - Организация и подреждане на складовото пространство - Приемане и изпращане на стоките в и от склада - Следите и отговаряте за изрядния външен вид на приеманата или изпращаната стока - Изпълнение на други задължения, свързани с длъжносттаНие ви предлагаме: - Добро възнаграждение, – 1100 EUR/месец - Работа на трудов договор - Осигуряване според изискванията на чешкото законодателство - Осигурена квартира - Аванси всяка седмица до заплата. Телефон за контакт: 0896 598 261; 08777 313 92
Медицински персонал
Виж обявата
Медицински персонал

AР ДЖЕЙ ЕФ БЪЛГАРИЯ ООД е лицензирана агенция за подбор на персонал Търсим за наш клиент медицински сестри за работа в домове за възрастни хора във Великобритания. Изисквания към кандидатите: - професионален опит поне 3 месеца като медицинска сестра - призната квалификация на медицинска сестра или болногледач - средно (B1) ниво на владеене на английски език - възможност за продължителни командировки във Великобритания - 2 препоръки от настоящ и предишен работодател, изготвени на фирмена бланка с лого, подпис и печат Отговорности: - Работно време - 35/40 часа на седмица - Да се помага на потребителите на услугите за личните им нужди, включително миене, къпане, обличане и физиологични нужди - Да се помага за сервиране и почистване след сервиране на храни, закуски и напитки - Незабавно да се откликва при позвъняване - Незабавно да се докладва за всякакви инциденти или необясними наранявания на дежурната сестра - Да се полагат грижи потребителите на услугите да са в приличен външен вид по всяко време - Да се полагат грижи потребителите на услугите да имат всички необходими помощни средства, например - протези, слухови апарати, очила и т.н.и те да са удобни, почистени и в изправност - Да се помага на потребителите на услугите при рехабилитационни дейности под ръководството и надзора на Мениджъра на Дома и обучения медицински персонал - Да се помага в почистването на Дома, когато възникне необходимост, особено в зоните за хранене след хранене и да не допуска инфекции, а именно незабавно да почиства на разливания Ние Ви предлагаме: - Работни места за медицински сестри и дипломирани болногледачи в старчески домове - Трудов договор за работа с включени всички законови данъци и осигуровки - Отлично заплащане в зависимост от квалификацията на кандидата - Работа на пълен работен ден, работно време - 35/40 часа на седмица - Платен годишен отпуск Ако проявявате интерес, моля изпратете подробно CV и 2 препоръки на e-mail sofia@realjobfinder.eu. С одобрените по документи кандидати ще се свържем по телефона за провеждане на предварително интервю. Всички кандидатури ще бъдат разглеждани при пълна конфиденциалност. Данните, които ни предоставяте са защитени по смисъла на ЗЗЛД. AР ДЖЕЙ ЕФ БЪЛГАРИЯ ООД е лицензирана агенция за подбор на персонал и осигуряване на временна заетост на специалисти за български и чуждестранни работодатели. Лицензи № 1477/валиден до 23.07.2017, № 1400, валиден до 31.01.2017г.; № 33/валиден 03.12.2017.
Персонал за етикиране, пакетиране - Валвийк, Холандия - целогодишно
цена:3500лв.
Виж обявата
Персонал за етикиране, пакетиране - Валвийк, Холандия - целогодишно

Търсим кандидати (мъже, жени, в работоспособна възраст) с добър англ. език(има интервюта на англ. език) за логистична компания, която предоставя цялостно опаковане, етикиране и други услуги за разнообразни продукти подредени в различни големи холандски компании за бързооборотни стоки (FMCG) като Bol.com, V & D, Bijenkorf и Zalando. Пример за продуктите, които трябва да бъдат опаковани и качват: книги, DVD, електроника, играчки, дрехи, обувки и т.н. Необходимо е желаещите да: Бъдат гъвкави и мотивирани хора, които могат да се справят с физически тежка работа - Да може да работи бързо и прецизно, както и да работят на смени; - Да бъде в състояние да работи в изправено положение през целия ден Всеки трябва да бъде на разположение 7 дни в седмицата. Обикновено работят само 5 дни в седмицата, но в пиковия период е възможно да се работи 6 дни в седмицата. Компанията предлага: Холандски трудов договор; Заплащането на персонала е според холандското законодателство: бруто / час заплата 18 - 19 годишни - € 4,27 бруто / час заплата 19 - 20 годишни - € 4,92 бруто / час заплата 20 - 21 годишни - € 5,77 бруто / час заплата 21 - 22 годишни - € 6,80 бруто / час заплата над 22 + годишни - € 8,79 Извънреден труд: Над нормираното работно време - 125% -Събота 150% заплата - Неделя 200% заплата Работни часове - мин. 30 часа седмично, работа на смени между 5:00 и 23:00 часа, 6 дневна работна седмица. Настаняване в стаи или къщи за персонала - седмичен наем между 50-90 евро/седмично според локация и тип квартира; Здравна застрахова - 23,7 евро/седмично; Ако желаете да кандидаствате, моля пратете CV на английски език на info@expertians.com Няма такси за кандидатите. За допълнителна информация и всички актуални оферти за работа, може да ни посетите на: - нашия website: www.expertians.com и фейсбук страницата ни - www.facebook.com/Expertians - Телефоните ни за връзка : 052/60 45 85 ; 0886 832 551 номер на лиценз от АЗ: № 1640 / 31.10.2013 г. Ние гарантираме конфиденциалност на всички изпратени кандидатури на нашите кандидати по смисъла на Закона за защита на личните данни ЗЗЛД.
Международни шофьори C+E категория
цена:3000лв.
Виж обявата
Международни шофьори C+E категория

Датска транспортна компания набира международни шофьори за извършване на превоз на товари в цяла Европа. Релациите са в Западна Европа - Скандинавски държави, Великобритания, Холандия, Франция, Белгия, и други. ИЗИСКВАНИЯ към кандидатите: -Категория С+Е -ADR сертификат /основен курс/ -Дигитална карта / Карта за квалификация на водач на МПС -Професионална компетентност, Ние предлагаме: - заплащане - 1500 евро стартово нетно заплащане; 8 седмици шофиране, 3 седмици почивка - заплащане по време на почивката; - Трудов договор и социални осигуровки - Осигурено настаняване - транспорт / самолетен билет до Дания за сметка на компанията Не е необходимо кандидадите да имат професионален опит. Провежда се практически изпит( възможност за изпит и в София, и във Варна всекидневно) Ако нашето предложение представлява интерес за Вас, моля изпрате CV на info@expertians.com Допълнителна информация на телефон: 0886 832551,
Свободни работни позиции в Германия
цена:4000лв.
Виж обявата
Свободни работни позиции в Германия

Експершънс набират целогодишно кандидати за работа в Германия. Вакантните позиции са: 1. Инженери – в областта на автомобилостроенето, машиностроенето, електротехниката, строителните инженери, инженери - селскостапанска техника и други в индустрилния бранш;. 2. IT – инженери; 3. Квалифицирани работници с професионална квалификация за електротехника, автоматизация на производството, охладителната техника, отоплителната техника, вентилационна техника, климатична техника, монтьори, механици на селскостопанска техника, камиони, багери, автобуси, автомобили, верижна и колесна техника, механизатори, шофьори на камиони, багери, фадроми и тежка строителна техника, заварчици(всички категории), специалисти CNC машини, водачи на мотокари/електрокари, подемна техника и други; 4. Медицински сестри, лични асистенти, дипломирани болногледачи(с признато образование в Германия;; 5 .Готвачи, сервитьори, помощник- готвачи, бармани,рецепционисти, помощен персонал; 6. Шлосери(монтажисти и машинни), бояджии, дърводелци, мебелисти, фрезисти, специалисти на фибростъкло и стъклопакети, складови работници; оператори на шлайфмашина и др. Наемането е целогодишно с немски трудови договори, немски социални, здравни осигуровки. Няма такси и комисионни за кандидатите по офертите в Германия.Няма възрастово, полово или друго разграничение! Всеки който има ниво на немски език А2-Б1 и по-високо, както и професионални умения по дадена позиция е свободен да кандидатства при желание от негова страна! Задължително условие за всичкки позиции е владеенето на немски език на разговорно ниво. При интерес изпратете подробна автобиография на немски език на info@expertians.com За допълнителна информация може да посетите нашия website: www.expertians.com или на телефон: 0886 832 551(viber, What`s App); skype: expertiansbg номер на лиценз от АЗ: № 1640 / 31.10.2013 г. Ние гарантираме конфиденциалност на всички изпратени кандидатури на нашите кандидати по смисъла на Закона за защита на личните данни ЗЗЛД.
Персонал за поточни линии Тилбург, Холандия
цена:3500лв.
Виж обявата
Персонал за поточни линии Тилбург, Холандия

За наш клиент, в пазарната ниша на хлебните изделия търсим кандидати, които да работят на поточни линии. Работата включва предимно пакетиране на хляб, палачинки, мини закуски и др. продукти. Работата е подходяща за групи, двойки, приятели, студенти; - Да могат да общуват на английски език ниво 3 (Ниво В1) и / или холандски - Гъвкави спрямо работа и работни процеси на поточни линии и пакетиране - Физически годнu - Работни дни са между понеделник и събота. Компанията предлага: Холандски трудов договор; Заплащането на персонала е според холандското законодателство. Работни часове - мин. 30 часа седмично, работа на смени между 5:00 и 23:00 часа, 6 дневна работна седмица(понеделник - събота) Настаняване в стаи или къщи за персонала - седмичен наем между 50-90 евро/седмично според локация и тип квартира; Здравна застрахова - 23,7 евро/седмично; Ако желаете да кандидаствате, моля пратете CV на английски език на info@expertians.com Няма такси за кандидатите. За допълнителна информация и всички актуални оферти за работа, може да ни посетите на: - нашия website: www.expertians.com и фейсбук страницата ни - www.facebook.com/Expertians - Телефоните ни за връзка : 052/60 45 85 ; 0886 832 551 номер на лиценз от АЗ: № 1640 / 31.10.2013 г. Ние гарантираме конфиденциалност на всички изпратени кандидатури на нашите кандидати по смисъла на Закона за защита на личните данни ЗЗЛД.
Изкупувам орехови трупи ...
Виж обявата
Изкупувам орехови трупи ...

Изкупувам орехови трупи, акация и топола. Рязането е за наша сметка . Тел. 0886 96 34 02 и 0876 54 35 35 .
Общо 20 обяви Страница от 1

Партньори
Обяви за работа |  Автомобили втора употреба |  Перник Днес |  Всичко за Варна |  TopObiavibg.com |  Автомобилен портал Autoplanet1.com |  Тефтерче.орг - спортният форум
Професионално почистване |  Литературен клуб |  съновник  |  Автотехнически експертизи |  Порталът на Разлог |  Спортни новини от Плевен | Copyright © 2012 vsichkiobiavi.com За контакти